6989-359047
Κινητό Τηλέφωνο
24210-72043
Τηλέφωνο Γραφείου
Επικοινωνία

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Επιγραφές

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο της επιγραφής και των διαφημιστικών κατασκευών από το 1982. Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Βασίλειος Βενέτης ο οποίος δραστηριοποιούταν στον χώρο της επιγραφής-μεταξοτυπίας. Ιδιοκτήτης της είναι ο Νίκος Βενέτης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών-επιγραφών-μεταξοτυπίας από το 1998. Οι φωτεινές επιγραφές που η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει, αποτελούν προϊόν μελέτης και πολύχρονης εμπειρίας και αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιγραφές

Έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες έργα στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα με απόλυτη επιτυχία.Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας , διαθέτει την τεχνογνωσία για την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή, εγκατάσταση και υποστήριξη των προϊόντων της, γεγονός που την καθιστά ικανή να παρέχει άρτιες και ποιοτικές λύσεις στους πελάτες της.

Επιγραφές

Βασικός άξονας της επιτυχίας μας είναι η έμφαση στη σχεδίαση και κατασκευή ποιοτικών ηλεκτρονικών συστημάτων εξολοκλήρου μέσα στην εταιρεία που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας και στην ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση. Επιλέγοντας τα προϊόντα της εταιρείας μας, ο πελάτης είναι σίγουρος για την απρόσκοπτη λειτουργία τους και συνολικά για τη βιωσιμότητα της επένδυσης του.

0+
Πελάτες
0
Εργασίες
0
Επιχειρήσεις