6989-359047
Κινητό Τηλέφωνο
24210-72043
Τηλέφωνο Γραφείου
Επικοινωνία

Σταυροί Φαρμακείων

Σταυροί Φαρμακείων

Όλα τα πρωτοπόρα φαρμακεία επιλέγουν πια σταυρούς LED matrix που τους προσφέρουν αναβαθμισμένες επιλογές προβολής. Η φωτεινότητα τους τους καθιστά ορατούς από μεγάλη απόσταση είτε πρόκειται για τις ώρες της ημέρας ή της νύχτας ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα αντίξοες.

Με αυτό τον τρόπο το φαρμακείο σας ξεχωρίζει από μακριά αλλά και από τους ανταγωνιστές σας.

Η κατασκευή των σταυρών μπορεί να γίνει σε δύο διαφορετικά μεγέθη (70 και 100 εκατοστά) και φυσικά σε όποιο χρώμα επιθυμείτε, είτε πρόκειται για μονόχρωμο, πολύχρωμο ή videowall.

Επίσης ο εκάστοτε φαρμακοποιός μπορεί με ευκολία να χειρίζεται τον σταυρό μέσω του απλού λογισμικού που σας παρέχουμε και σας δίνει την δυνατότητα σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών.  Αυτές περιλαμβάνουν την διαφήμιση των προϊόντων σας, την προβολή ώρας, ημερομηνίας, θερμοκρασίας αλλά και 3D effect, εικόνα ή και video.

Τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά καθώς συνδυάζουν την ελληνική κατασκευή και την άριστη ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Επιπλέον η μακρά διάρκεια ζωής αλλά και η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη της ομάδας μας , τα καθιστούν προϊόντα εργαλεία στα χέρια σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τα σχέδια σας αλλά και τις ιδέες σας!