6989-359047
Κινητό Τηλέφωνο
24210-72043
Τηλέφωνο Γραφείου
Επικοινωνία

Ηλεκτρονικές Πινακίδες0

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες LED είναι μια οικονομική και αποδοτική λύση για τους επαγγελματίες που θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σε κυλιόμενα μηνύματα LED με διάφορα εφέ κίνησης.

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες LED είναι εξαιρετικά φωτεινές, ανθεκτικές και αδιάβροχες. Οι φωτιζόμενες πινακίδες LED αποτελούν βασικό τμήμα του εξοπλισμού καταστημάτων, φαρμακείων και άλλων επιχειρήσεων. Είναι φωτεινές και οικονομικές, μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, προγραμματίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μια πινακίδα κυλιόμενων μηνυμάτων LED εξασφαλίζεται άμεση διαφήμιση των προϊόντων του καταστήματος, αύξηση σε νέους πελάτες και αύξηση κερδών.

H τεχνολογία LED επιτυγχάνει τον άριστο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και υψηλής αποδοτικότητας σε φωτεινότητα. Οι ηλεκτρονικές ταμπέλες πινακίδες LED μπορούν να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα σήμανσης LED όπως επιγραφές LED για καταστήματα, φαρμακεία, ιατρεία και κάθε είδους επιχείρηση για βέλτιστη προβολή και διαφήμιση ή μπορούν να λειτουργήσουν ως δευτερεύουσες επιγραφές LED για επιπλέον προβολή στην τοπική αγορά και τους περαστικούς.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τα σχέδια σας αλλά και τις ιδέες σας!