6989-359047
Κινητό Τηλέφωνο
24210-72043
Τηλέφωνο Γραφείου
Επικοινωνία

Επιγραφές Νέον

Μοναδικό και διαχρονικό το νέον από παλιά έως και σήμερα κατασκευάζεται αποκλειστικά χειροποίητα διατηρώντας την μοναδικότητά του. Αμέτρητοι συνδυασμοί σχεδίων και αποχρώσεων δίνουν λύσεις όχι μόνο σε επιγραφές αλλά και σε διακοσμητικές εφαρμογές.

H πολυετής εμπειρία μας, η χρήση άριστων υλικών σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα μηχανήματα στο εργαστήριό μας, κατέστησαν την εταιρεία μας μια από τις πλέον εξέχουσες εταιρίες στο χώρο των επιγραφών νέον. Όλα τα παραπάνω εγγυούνται την λειτουργικότητα και μακροζωία των προϊόντων που παράγουμε. Γι’ αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα νέον έρχονται με εγγύηση αλλά και μπορούν άμεσα να επισκευασθούν στο εργαστήριό μας.

Ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις στον χώρο των επιγραφών νέον αλλά και του φωτισμού νέον ,  η  εταιρεία μας εισάγει στο χώρο των φωτεινών επιγραφών φυσικά, εκτός των παραδοσιακών υλικών, την χρήση έγχρωμων υαλοσωλήνων ΝΕΟΝ που σε συνδυασμό με το απαλό και φιλικό φως στα μάτια μας που εκπέμπει,τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος καθιστά αισθητή την διαφορά ανάμεσα σε οτιδήποτε άλλο φωτισμό όπως τη χρήση led.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τα σχέδια σας αλλά και τις ιδέες σας!